Bij Automobilia bent u de motor!

De groep Automobilia heeft zich met de jaren ontwikkeld tot een grote naam voor trucks en personenwagens in het Volvo-netwerk. De groep is al sinds lange tijd de enige officiële Volvo-verdeler in het grootste deel van West-Vlaanderen. In de negen filialen in Brugge, Ieper, Oostende, Roeselare, Tielt, Veurne en Zarren bieden we u continu een optimale service aan!

 

Automobilia is uw Volvo garage in gans West-Vlaanderen en is gespecialiseerd in de verkoop van Volvo-trucks, Volvo auto’s en ook tweedehands occasies. Voor zowel auto’s als vrachtwagens bieden we u een unieke one-stop-service. Bij Recon Trucks in Oostende en Automobilia in Zarren kunt u ook terecht voor verkoop, onderhoud en reparatie van Nissan vrachtwagens. Onze professionele teams bieden iedereen een dienstverlening op maat. Niet voor niets luidt onze slogan “U bent onze motor.”

 

Onze carrosserieafdelingen zijn door beide merken erkend, zodat u van de meest kwalitatieve service verzekerd bent. Wij leveren en installeren originele Volvo-onderdelen voor auto’s, trucks, bussen, maar ook wisselstukken voor aanhangers. Daarnaast biedt Automobilia speciale financieringsvoorwaarden bij aankoop van een nieuwe of tweedehands Volvo en leasingcontracten.

 

Contacteer Automobilia voor meer informatie over onze Volvo-service!

Automobilia is uw Volvo specialist met garages in gans West-Vlaanderen